Василь Фаринник - переможець рейтингу «Читацьке визнання – 2021»

Василь Фаринник - переможець рейтингу «Читацьке визнання – 2021»

Читачі «Закон і Бізнес» відзначили матеріал керуючого партнера «CREDENCE». Головний редактор газети Роман Бобов вручив керуючому партнеру АО «CREDENCE» Василю Фариннику Диплом як переможцю рейтингу «Читацьке визнання – 2021».
 
Цієї високої оцінки профільного юридичного видання Василь Іванович удостоєний за публікацію під назвою «Провадження без строків. Як довго може тривати дізнання без вручення особі підозри». Цей матеріал став одним із найпопулярніших на сайті zib.com.ua минулого року.

У статті розглядалися актуальні проблемні питання, які виникли через внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу. Зокрема щодо сфери досудового розслідування кримінальних проступків.

Нагадаємо, що газета «Закон та Бізнес» – одне із найстаріших в Україні видань правової спрямованості. Вона розміщує інформаційні та аналітичні матеріали, проводить моніторинг законотворчого процесу в Україні, нормативно-правових актів міністерств та відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини. Видання є майданчиком для обміну думками серед юристів, адвокатів, працівників правоохоронної системи та судової гілки влади.